ELYSION PRO VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS

Az Elysion Pro dióda lézeres szőrtelenítő  platform egy újgenerációs, nagy teljesítményű diódalézer, mely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapul. 

Lézeres szőreltávolításra tervezték, amely szelektíven elpusztítja a  szőrszálakat. A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő  megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül.  

Mi is az a lézeres szőrtelenítés? 

A lézeres szőrtelenítés célja, hogy elpusz títsa a szőrtüszőt, mely így többé nem lesz  képes szőrt termelni. Ezt úgy érjük el,  hogy a lézer 810 nm-es hullámhosszú  fényimpulzusai pontosan a szőrtüszőt  veszik célba. 

A melanin elnyeli az impulzust, és hővé  alakítja azt, így a szőrtüsző elpusztul, a bőr  és környező szövetek viszont sértetlenek  maradnak. 

Hogyan működik az Elysion Pro? 

Az Elysion Pro a szelektív fototermolízis  elve alapján működik. A fénykibocsátás a  szőrszál színét adó melanint veszi célba,  felhevíti azt olyan mértékig, hogy a  szőrtüsző, illetve a teljes szőr mátrix  elpusztul. 

Az Elysion Pro a Crystal freeze®  hűtőrendszerrel dolgozik. A kezelőfej  felületének hűtőrendszere a fotoim pulzusok között lép működésbe, amikor  nincs fénykibocsátás (TRT, azaz thermal  relaxation time). A Crystal freeze rendszere  kellemesen hűsít, mégbiztonságosabbá  teszi a kezelést, megvédi a bőrt a  károsodástól. 

A rendszer attól különleges, hogy a  helyiség hőmérsékletétől és a kezelés  időtartamától függetlenül a kezelőfej  hegyén 5 Celsius fok állandó hőmérsék 

Minden fototípuson  alkalmazható az Elysion Pro?  

A fototípusokat az I-től VI-ig terjedő  Fitzpatrick-skálán osztályozzuk a bőr és a  szőrszál tónusa, illetve a bőr barnulási  képessége alapján. Az I-es típusba a  nagyon világos bőrűek, szőke és vörös  hajúak tartoznak, a VI-os csoportba pedig  a fekete bőrrel, erős, sötét hajjal  rendelkezők sorolhatóak. 

A szőrtelenítés az Elysion Pro-val minden  fototípuson, és még a lebarnult bőrön is  biztonságosan alkalmazható, így nyáron  sem kell szüneteltetni a kezelést. 

.

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES A VÉGLEGES EREDMÉNYHEZ?

A lézeres szőrtelenítés eredményét többek  közt a bőr típusa, a szőr minősége,  mennyisége is befolyásolhatja.  A kezelés csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani, ezért a végleges eredményhez általában 6-8 kezelést  ajánlunk, e ezt minden esetben  a kezelést végző szakember  határozza meg pontosabban. A kezelések között területtől függően 4-6-8 hetet szükséges várnunk.

 

Ajánlott kezelések száma: 

  • arc: 10 -12 kezelés, 4-6 hetente ismételve 
  • nyak – intim területig: 6-8 kezelés, 4-6 hetente ismételve 
  • láb: 4-6 kezelés, 6-8 hetente ismételve 

2-3 évente egy ismétlő, fenntartó kezelés szükségessé válhat, de ez egyénenként változó. 

Milyen hosszú egy kezelés?

A kezelés hossza a terület nagyságától  függ. Ez lehet néhány másodperc (pl.ba jusz), de akár 45-60 perc is (két teljes láb).  

Nem javasolt a kezelés: terhesség alatt,  daganatos betegségek, bőr illetve  nyálkahártya fertőzések esetén, tetovált  bőrfelületen.  

Van-e az Elysion kezeléseinek  mellékhatása? 

Ideiglenes kipirosodás, duzzanat előfor dulhat, de ezek a tünetek pár óra múlva  enyhülnek illetve teljesen visszahúzódnak. 

FOGLALJ IDŐPONTOT AKÁR MOST!

ÁRAINK

NYITVATARTÁS

HÉTFŐ-PÉNTEK:   8:00 – 16:00

SZOMBAT: 8:00 – 12:00

Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

ZUBIK ZITA: 70/379 40 53

SLÉDER DÓRA: 30/946 42 26

HOLCZINGER ANIKÓ: 30/566 69 04

5000   SZOLNOK, JÓKAI ÚT 5.