SZEMPILLA ÉPÍTÉS

 

A szempillaépítésnél a természetességet tartjuk előtérbe helyezve. Így ha szép és tartós 1D, 2D, 3D, 4D szempillákat szeretnél  kérlek tekintsd meg tájékoztatónkat.

A legtöbb műszempilla szintetikus alapanyagból készül, de tökéletes mása a saját szempilláknak, puha, rugalmas, észrevehetetlen viselet. Ha megfelelő hosszúságú és vastagságú műszempillát applikálunk, egyáltalán nem roncsolja a saját pillákat. A szempillaépítés alatt a vendég fekszik, a szeme csukva van, ezért tökéletes idő a relaxálásra. Az időtartam a technikától és a szempilla designer gyakorlottságától függ. Fontos hogy a vendég ne kispirálozott szempillákkal érkezzen a megbeszélt időpontra ezzel is segítve a munkánkat.

TECHNIKÁK, ÁRAK

1D Klasszikus műszempilla építése

A klasszikus műszempilla építés lényege hogy 1 szempillára 1 műszál kerül applikálásra. A szálas szempillák különféle vastagságban, hosszban és ívben kaphatóak. Ezeket tudjuk variálni, illetve az arc és szemformát és a vendég kérését figyelembe véve készítjük el a szettet. Általánosságban elmondható, hogy a klasszikus technika egy-másfél órát vesz igénybe, a duplázott és a volume technikák pedig két-három órát. Viszont a szempillák töltése már rövidebb időtartamú.

Időtartam: saját szempillaállománytól függően 1,5-2 óra

Építés ára: 12.000.-

2D Duplázott technika

A duplázott technika lényege hogy 1 saját szempillára 2 műszál kerül applikálásra. Ez a szett ajánlott azoknak, akik szeretnének dúsabb pillasort a saját adottságaikhoz képest. Az eredmény nagyon dús, lehetőség van hosszabb, látványosabb pillasor felépítésére az eredmény pedig tartós, kényelmes, hosszútávon is bátran viselhető.

Időtartam: saját szempillaállománytól függően kb 2 óra

Építés ára: 14.000.-

3-4D Light volume technika

A természetes szempillára 3-4 darab, kiváló minőségű, vékony és könnyű mű szempillát ragasztok, amellyel elkerülhető, hogy túl nehéz és egészségtelen legyen a természetes pillának. Volume pillák esetében különösen fontos, hogy ne terheljük túl a természetes pillákat. Az elkészült pillasor puha, könnyű, nagyon kényelmes és látványos.

Időtartama: saját szempillaállománytól függően kb 3 óra

Építés ára: 16.000 Ft

Töltés:

A természetes szempillák életciklusuk során elkezdenek nőni, elérik a maximális hosszúságot, majd kihullanak. Amikor műszempillát készítünk, ez a körforgás nem áll meg, ugyanúgy folytatódik tovább, csak a természetes pilla a ráragasztott mű szempillával együtt esik ki.
3-4 hét alatt a természetes pillák jó része lecserélődik, ez teljesen normális.

Ezután lesznek olyan pillák, amelyek túl aprók és vékonyak voltak a 3-4 héttel ezelőtti szetted készítésekor, de most már készek az applikációra.
Emiatt a ciklikusság miatt van szükség a pillasor töltésére 3-4 hét után, hogy eltávolítsam a hosszú, esetleg elfordult műszempillákat és újakat illesszek az újonan nőtt pillákra.

A szempillák töltése 3-4 hetente javasolt.

Töltés árak:

Az árlistában négyféle töltés árkategóriát találsz: 2 héten belül, 3-4 hét között, 4-5 hét között. 5. hét utáni töltés.

*Más által készített szempillaépítés után nem vállalunk töltést!

Amire mindenképp figyelned kell:

– tépkedni, húzgálni nem szabad

– ha diszkomfortosnak érzed (szúr,könnyezik,váladékozik,viszket  a szemed) mindenképp keress fel minket és a diagnosztizálás után elmondjuk mi a teendő

FOGLALJ IDŐPONTOT AKÁR MOST!

NYITVATARTÁS:

HÉTFŐ-PÉNTEK:   8:00 – 16:00

SZOMBAT: 8:00 – 12:00

Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

ZUBIK ZITA: 70/379 40 53

SLÉDER DÓRA30/946 42 26

5000   SZOLNOK, JÓKAI ÚT 5.