TARTÓS SMINKTETOVÁLÁSOK

 

A tartós sminktetoválást abban az esetben válaszd szolgáltatásaink közül ha időt szeretnél spórolni a mindennapjaidban. Legyen szó szemöldök,szemhéj és szájtetoválásról.

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

 

Szemöldök tetoválás során mindig a természetességre törekszünk ezért  a púderes hatású sminktetoválást ajánljuk vendégeinknek. Satírozás újragondolva, lágy, finom, természetes hatású a szemöldök

Satírozás, de mégsem túl karakteres, természetes, de mégis tartósabb, mint a szálazott szemöldök. A Soft Powder szemöldök az idei újdonság! A sminkelésben már évek óta hódít ez a stílus és most végre tartósan is viselhető. Gyönyörű ívű, enyhén hangsúlyos szemöldök, melynél a szemöldök első része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú és természetellenes hatást. Finom színátmenettel készül, gyógyulás után púderes hatást kelt, nagyon népszerű lesz azok körében, akik természetes hatású, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban. Ahogy más technika, úgy ez is többféle stílusban is elkészíthető!

ÁR: 50.000 Ft

Akkor ajánljuk ezt, ha

– sminkelt vagy karakteres  hatású szemöldökre vágysz

– szereted, ha szemöldököd látványos, rajzos hatású

– nagyon ritkás vagy hiányzik a vége

– évek óta ceruzával rajzolod reggelente

– régi stíros szemöldöködet szeretnéd szebbé alakítani

– már próbáltad a szálazott szemöldököt, de kevésnek érezted

Szemöldök tetoválás tartóssága 1,5-2 év a tetoválás színétől függően.

FOGLALJ IDŐPONTOT AKÁR MOST!

SZÁJTETOVÁLÁS

 

A száj a leginkább mozgó része az arcnak, ezért nagy mértékben meghatározza a női arc karakterét, harmóniáját. Tökéletes ajkakkal azonban elég kevesen rendelkeznek, ezért ha te  is gondolkodtál már szájtetoválás készítésén, az eljárás számos probléma , hiányosság esetében tökéletes és tartós megoldást jelent.

Az ízléses, és az egyéni arcvonásokhoz tökéletesen illő szájtetoválás készítésével az ajkakat élénkebbé, teltebbé és sugárzóvá lehet tenni. Hangsúlyossá és szabályossá tehető a száj eredeti kontúrvonala, teltebbé és dúsabbá tehető formája, és besatírozható a száj teljes területe is. A sminktetoválások közül az ajaksatírozás teszi a női arcot leginkább frissé, színessé, élettel telivé.

Nem kell többé rúzsozni az ajkakat reggel vagy étkezések után, a nap minden szakaszában megjelenése kifogástalan, magabiztosabb lesz.

FÉLSATÍR

Félsatírozás az ajkakat teltebbé, élénkebbé teszi, egész nap tartós rúzshatást biztosít. Kiválóan alkalmas az ajkak nagyobbítására, dúsítására a természetes ajakszín élénkítésére. Félsatírozás készítésekor előbb elkészítem a száj kontúrját, ezután az ajkak belseje felé haladva egyenletesen beszínezem az ajkak területének nagyjából a felét. Az eredmény: határozott, de nem elkülönülő kontúrral rendelkező szájtetoválás, ami az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik.

ÁR: 55.000 Ft

TELJES SATÍR

Teljes ajaksatírozás az ajkakat teltebbé, hangsúlyossá, élénkebbé teszi. Hasonlóan a fél satírozáshoz a teljes satírozás is egész napra tartós rúzshatást biztosít. Teljes ajaksatírozás során a száj kontúrvonalának elkészítését követően az ajkak teljes területét beszínezem. Ezzel a technikával határozott kontúrvonallal rendelkező, és az ajkak egész területén egyenletesen színezett szájtetoválás készíthető.

ÁR: 80.000 Ft

3D SATÍR

A 3D ajaktetoválás egy olyan innovatív technika, amellyel az ajakakat optikailag teltebbé, volumenesebbé teszi, mindezt úgy, hogy maximálisan megőrzi annak természetes hatását. 3D ajaktetoválás során a természetes fényhatásokat valósítom meg az ajak felületén, amelynek eléréséhez különböző színeket használok a megfelelő helyeken, majd finoman összemosom őket. Ezt az ajaksatírozást is el lehet készíteni hangsúlyosabb, ill. visszafogottabb színek összeállításával, attól függően, mennyire hangsúlyos végeredményt szeretnénk elérni. A 3D ajaksatírozás a normál, vagy teltebb ajkakon mutat jól, keskenyebb ajkak esetében inkább a fél-illetve teljes satírt ajánlom.

ÁR: 100.000 Ft

Amit fontos tudni minden szájtetoválás előtt hogy aki herpeszre hajlamos (akkor is ha csak egyszer volt) a tetoválásra megbeszélt időpont előtt 3 nappal már el kell kezdeni szedni a Telviran nevű gyógyszert (800mg/nap)-ezt csak a háziorvos tudja kiírni- és a tetoválás után még egy hétig kell szedni hogy megelőzzük a herpesz kialakulását. Ha mindez elmarad sajnos nem tudom garantálni a tetoválás tartósságát,esztétikai szépségét.

A szájtetoválás tartóssága általában 3-5 év

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

 

FELSŐ PILLATŐ SŰRÍTŐ TETOVÁLÁS

Legszolidabb hatású felső szemhéjtetoválás, melynél a szempillák közötti távolság van összekötve, ezáltal a szem kifejezőbb. Nagyon ajánlott fiataloknak vagy a nagyon természetes stílust, sminket kedvelőknek. Egy pici változás és máris magabiztosabb leszel! Fekete vagy barna színnel ajánljuk.

ÁR: 33.000 Ft

FELSŐ PILLATŐ VÉKONY TUSVONALLAL

Nemcsak a pillatő van pigmentálva, hanem szemformához illő szemhéjvonalat is készítek, mely lehet nagyon rajzos, precíz, tushatású. Legközkedveltebb típus, fekete, szürke vagy barna színnel ajánljuk.

ÁR: 40.000 Ft

FELSŐ PILLATŐ VASTAG TUSVONALLAL

A felső pillatőhöz egy extrém de még a természetesség jegyében van pigmentálva egy vastagabb tusvonal. Ezt a fajta tetoválást fekete pigmenttel ajánljuk.

ÁR: 45.000 Ft

ALSÓ PILLATŐ

Választható egészen finom hatású változatban, de vastagabb vagy finoman satírozott változatban is kérheted.

ÁR: 22.000 Ft

ALSÓ-FELSŐ TUSVONAL

Ezt a fajta sminktetoválást azoknak ajánljuk akik igazán karakteressé szeretnék tenni a szemformájukat. Az alsó-felső tusvonal során először berajzoljuk  a szemhez megfelelő formát utána pigmentájuk.

ÁR: 50.000 Ft

miért ajánljuk?

Minden milliméter, ív és vastagság előre átgondoltan tervezett és kivitelezett

olyan precíz és rajzos vonal készíthető a szemhéjadra, amelyet magadnak nem tudsz meghúzni

olyan precíz és rajzos vonal készíthető a szemhéjadra, amelyet magadnak nem tudsz meghúzni

A szemhéjvonal ívének kialakításánál fő célunk, hogy harmóniában legyen egyéniségeddel és előnyösen hangsúlyozza szemformádat

FOGLALJ IDŐPONTOT AKÁR MOST!

NYITVATARTÁS

HÉTFŐ-PÉNTEK:   8:00 – 16:00

SZOMBAT: 8:00 – 12:00

Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

ZUBIK ZITA: 70/379 40 53

SLÉDER DÓRA30/946 42 26

5000   SZOLNOK, JÓKAI ÚT 5.