TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

 

A tetoválás eltávolítás során egy biokémiai eltávolítást alkalmazunk a megunt, elrontott,nem kívánatos sminktetoválás vagy akár testtetoválás  helyén.

A lézeres eltávolítással nem minden esetben lehet orvosolni a problémát. Vannak ugyanis olyan pigmentek, amelyek nem kompatibilisek a lézerrel.
Ilyenek pl a titán-dioxiddal lefedett tetoválások.
Ekkor jön szóba az INSKIN biokémiai tetoválás eltávolító készítmény,mely több aktív komponenst tartalmaz,amely egy kíméletes és mély bőrroncsolással párhuzamosan ozmózishatást is generálnak, ezzel segítve a károsodott részek, roncsolt pigment-agglomerátumok mozgását, elszállítódását. Egyszóval nem okoz sebeket, hegeket,sőt segít a hegkezelésben is. Fontos tudni azonban hogy a camuflage technikával készült „elfedések” eltávolítására akár 10 alkalom is szükség lehet, a titán-dioxid nagy molekula mérete miatt. Két komponenssel dolgozok.
Először a savas komponens hatóanyagait juttatom be, mely fitinsavat tartalmaz,ami egyébként megtalálható az emberi szervezetben,gabonákban,majd a lúgos komponens következik,melyben kálium-oxid, jojobaolaj és E-vitamin található. A kezelési idő kezelési területtől függően kb 1 órát vesz igénybe.
A kezelés közötti bőrregenerációs időszak 3-4 hét.

A kezelési alkalmak száma függ:

– a bevitt pigment fajtájától

– a tetoválások számától

– a tetoválás mélységétől

– a tetoválás színétől

A kezelési utáni teendők:

A kezelés után 6 órán át nem szabad mosni, aznap tilos alkoholt fogyasztani

Hővel járó procedúrát (szauna,szolárium,direkt napozás) 1 hétig nem szabad végezni.

Az adott utóápolót 1-2 hétig kötelező használni az eljárás sikerességének érdekében. Naponta kétszer,illetve ha víz érte,utána is szükséges bekenni.

Az eljárás után ajánlott sok folyadékot inni hogy a szétszedett pigmentek hamarabb kiürüljenek a szervezetből a nyirokutakon keresztül.

Kezelés ára:

szemöldök 15.000.-/alkalom

száj 15.000-20.000./alkalom

részleges eltávolítás 10.000.-/alkalom

FOGLALJ IDŐPONTOT AKÁR MOST!

NYITVATARTÁS

HÉTFŐ-PÉNTEK:   8:00 – 16:00

SZOMBAT: 8:00 – 12:00

Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

ZUBIK ZITA: 70/379 40 53

SLÉDER DÓRA: 30/946 42 26

5000   SZOLNOK, JÓKAI ÚT 5.